Visit Bø Norsjø Ferieland Norsjø Hotell

Prøv GRATIS wakeboard og vannski i hele mai!

Vi intviterer til kick off 2019! Nå kan du få kjøre vannski og wakeboard GRATIS i hele mai!

Vi holder Norsjø Kabelapark åpent alle lørdager og søndager fra og med 4. mai.

Parken vil være åpen fra kl. 12.00-17.00.

Utstyr som du får inkludert er wakeboard, vannski og knebrett. Hjelm og vest. Det eneste du må betale for er eventuell leie av våtdrakt om du ikke har dette selv.

Trenger du overnatting så har vi en super deal for dere som gjelder opphold fredag til søndag i hele mai gitt ledig kapasitet:

Bo i 4-sengs hytte med toalett (ikke dusj). Dusjkort til felles santiær er inkludert. Stue m/ kjøkken. Balkong m/ utemøbler og grill. Pris kr 500,- pr person for 2 overnattinger og 2 dager på Norsjø Kabelpark. Prisen forutsetter at det er 4 betalende per hytte. Pris inkluderer ikke leie av sengetøy eller sluttengjøring. Dette kan man ta selv eller så kan dette bestilles ekstra. Det er dyner og puter på hyttene. 

Bo i  hytte med 1 soverom for 4 pers, bad med dusj og toalett. Stue m/ kjøkken. Balkong m/ utemøbler og grill. Pris kr 600,- pr person for 2 overnattinger og 2 dager på Norsjø Kabelpark. Prisen forutsetter at det er 4 betalende per hytte. Pris inkluderer ikke leie av sengetøy eller sluttengjøring. Dette kan man ta selv eller så kan dette bestilles ekstra. Det er dyner og puter på hyttene. 

Bo i  hytte med 2 soverom, bad med dusj og toalett. Stue m/ kjøkken. Balkong m/ utemøbler og grill. Pris kr 700,- pr person for 2 overnattinger og 2 dager på Norsjø Kabelpark. Prisen forutsetter at det er 4 betalende per hytte. Pris inkluderer ikke leie av sengetøy eller sluttengjøring. Dette kan man ta selv eller så kan dette bestilles ekstra. Det er dyner og puter på hyttene.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.